Werkgevers en ondernemers

Duurzame inzetbaarheid van je werknemers, welke ondernemer wil dat niet?  Is preventie op uitval belangrijk voor je? Wil je het liefst collega’s die goed in hun vel zitten en een bijdrage leveren? Ik denk dat ik wel weet wat je antwoord hierop is. Natuurlijk wil je dat, al was het maar omdat de financiële risico’s groot zijn.

Als je een medewerker hebt waarbij je ziet dat het niet zo goed gaat, wacht dan niet te lang. Bel me dan. Tenslotte ben ik er voor opgeleid en dan kun jij gaan doen waar jouw passie ligt. We gaan vrijblijvend in gesprek hoe ik je kan helpen en wat er nodig is.

MotivAn coacht niet wazig en vaag, wel persoonlijk en doelgericht. In een maatwerk-traject kunnen we gericht aan de slag en boeken we snel resultaat.

Mensen ervaren meer plezier in hun werk als ze weten waar ze blij van worden en dit kunnen toepassen in hun werk. Klinkt als een open deur toch? Toch is dit nou precies de belangrijkste reden voor overbelasting volgens TNO in haar rapport ‘Arbobalans‘ Wil je weten wat jij daar iets aan kunt doen? Hoe je meer betrokkenheid bij de club creëert? Daarover praat ik je graag bij.

Wil je hier meer over weten, Bel me dan.

 

WIT

pagina-3