MotivAn

Ben jij een bevlogen professional, maar voel je je regelmatig onzeker? Ben je op zoek naar meer balans tussen werk en privé? Wil je graag een volgende stap in je carrière maar weet je niet zo goed welke stap dat moet zijn?

Dat wat jaren best prima ging, valt je steeds zwaarder. Er zijn patronen ontstaan waar je graag uit zou willen maar je hebt het gevoel dat dat helemaal niet kan. Je zou best wat willen veranderen, maar je zit vast. Of je weet niet hoe. Veel mensen ervaren dit in hun leven. Niks geks aan. En waarom zou je daar niet wat hulp bij vragen?

Wil je eens sparren?  Bel me dan en laten we afspreken.

MotivAn is een professioneel coachingsbureau met een frisse aanpak. Ik werk graag met mensen op een kruispunt in hun leven of carrière. Ik bied 1-op-1 gesprekken aan in (loopbaan)coaching.

En wie is dan die An van MotivAn?
Mijn naam is Annerieke de Jonge. Ik heb gewerkt als leerkracht, office manager en bij een grote financiële instelling. Mijn rugzak is gevuld met de nodige levens- en werkervaring. Persoonlijke ontwikkeling vind ik heel belangrijk omdat ik geloof dat je je ontwikkeling nooit ‘af’ is.  Ik heb geleerd wat mijn belangrijkste waarden zijn en door vanuit deze waarden te leven en te werken ben ik gegroeid als mens. Door mijn post-hbo gecertificeerde opleiding bij Balansgroep heb ik het ambacht van coaching geleerd. Vanuit mijn eigen praktijk coach ik vaak vrouwen en soms een man met vragen op het snijvlak van werk en privé.

Mijn missie is om mensen de rust en het vertrouwen in zichzelf te laten hervinden, zodat zij hun plek in de wereld met overtuiging kunnen innemen.

Wat gebeurt er als je belt?

Dan neem ik op, meestal tenminste. We gaan eerst eens afspreken om te zien of het klikt. En dan bespreken we wat jij nodig hebt; een kort of langer traject of wellicht maatwerk. Daarnaast heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld, maar daarover vertel ik je meer tijdens ons eerste gesprek.

De meeste mensen kiezen voor een traject van 7 sessies. De gesprekken duren gemiddeld vijf kwartier. Het traject is inclusief een professionele drijfveren- en talententest en een update-telefoontje na zes weken. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

De kosten voor 7 sessies bedragen €1597,- inclusief alle materialen en tests

Daarbij bied ik je een rapportage aan. Een mooi en persoonlijk verslag van de gesprekken en gebruikte methodieken. De kosten bedragen € 325,-

Daarnaast is er maatwerk mogelijk. Denk hierbij aan een korter of juist een langer traject of een strippenkaart- model. Tijdens het intake-gesprek inventariseren we wat er nodig is en hoe we dit kunnen indelen.

Een losse drijfveren- en talenten test kost € 297,- (inclusief gesprek).

Wat zeggen mijn klanten?

Marieke (41) werkt bij een grote bank. “Door het coachingstraject is mijn balans tussen werk en privé flink verbeterd. Beter voor mijn werk én beter voor thuis. Annerieke luistert zonder oordeel. Niks is gek. Ik ben zó blij dat ik dit gedaan heb!”

Froukje (48) werkt bij een tandartspraktijk. “Er is veel meer rust ontstaan bij mij. In mijn relatie en op mijn werk kan ik beter duidelijk maken wat ik graag zou willen, zonder dat ik vervelend overkom. Hierdoor kan ik ook beter dealen met mensen in mijn omgeving die ik negatief vind”.

Arjan (39) is zelfstandig ondernemer. “Patronen van vroeger hebben mij gevormd tot wie ik ben, maar dankzij mijn coachingstraject zie ik dat sommige zaken niet meer goed werken. Ik heb geleerd anders om te gaan met mijn team van medewerkers. Hierdoor kan ik meer mezelf zijn en is de sfeer op het werk verbeterd”.

 

WIT

pagina-1