Coaching 

Wanneer je merkt dat je geen steek verder komt. Of wanneer je je afvraagt of je dit nu moet blijven doen tot je 67e. Of als je zoveel op je bordje hebt dat de balans soms ver te zoeken is.

Je bent slim, nuchter en niet bang om hard te werken. Je merkt al een tijd dat er ergens iets wringt, maar je piept niet zo snel. Dus ga je gewoon door in de hoop dat het vanzelf overgaat. Je kunt toch moeilijk zomaar de handdoek in de ring gooien, toch? En om hulp vragen voor jezelf is niet zo je ding. Je kunt het prima zelf. De rest heeft ook genoeg aan zijn hoofd tenslotte.

Deze situaties kunnen eindeloos duren. Je draait in een kringetje en houd jezelf zoet met tijdelijke ‘oplossingen’.

Hoe fijn zou het zijn als je werk je makkelijk afgaat? Als je je weer energiek en licht voelt? Als je fluitend thuis komt na een lange dag en tevreden kunt terugkijken? Als je een fijne collega kunt zijn en meer kunt betekenen voor anderen?

Ik kan je helpen bij dit soort vragen. Door mijn vak als coach én mijn eigen ervaring weet ik hoe ik je kan helpen. In een positieve setting ontdek je weer waar je talent ligt en wat voor jou het belangrijkste is in je werk en leven. We kijken naar oude patronen en hoe je kunt loskomen van wat niet meer werkt voor je. We focussen op wat er goed gaat en verbinden dat aan grotere thema’s als motivatie, drijfveren en bezieling. Communicatie is daarbij een belangrijke factor. Wil je je verhaal met me delen en de regie terug over je werk en leven? Maak dan een afspraak.

Als je een coach zoekt die eindeloos met je gaat navelstaren, moet je mij niet hebben. Ik wil wél met je op zoek naar resultaten, antwoorden en technieken die voor jou werken. Met een luisterend oor, zonder oordeel en oprechte interesse, daar kun je op rekenen.

WIT

pagina-2